Mikä on Liikkuen läpi elämän -seminaari?

Valtakunnallisten liikunnan edistämisohjelmien eli Liikkuvat-ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat. Ohjelmia rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Liikkuen läpi elämän -seminaari on Liikkuvat-ohjelmien yhteisseminaari.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

Liikkuvat-ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä

Kenelle?

Liikkuen läpi elämän -seminaari on tarkoitettua kaikille, jotka työssään lisäävät liikettä eri ikäisten ihmisten arkeen. Osallistuja voi olla niin varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja, kuntatyöntekijä kuin asiantuntija. Seminaariin on odotettavissa yli 800 osallistujaa.

Mielenkiintoisesta seminaarisisällöstä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Mitä?

Seminaariohjelma koostuu kaikille osallistujille yhteisistä puheenvuoroista sekä erilaisista rinnakkaissessioista. Osallistujat pystyvät itse valitsemaan, mihin rinnakkaissessioihin osallistuvat. Niissä on luvassa niin toiminnallisia työpajoja kuin huippuluennoitsijoiden puheenvuoroja. Rinnakkaissessioita on räätälöity eri kohderyhmille.

Lisäksi torstaina on mahdollisuus lähteä päiväkoti, koulu tai oppilaitosvierailuille. Vierailut kestävät koko aamupäivän.

Tutustu rinnakkaissessioihin.

Liikkuen läpi elämän -seminaari järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisen antamia turvallisuusmääräyksiä. Tutustu Logomon koronaohjeisiin.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella, jolloin palautamme 50 % osallistumismaksusta. Osallistumisen voi siirtää maksutta esimerkiksi kollegalle. Ole tällöin yhteydessä: jenny.soderman@oph.fi. Jos seminaari joudutaan viranomaispäätöksellä perumaan (force majeure), palautamme osallistumismaksun.

Saako koulutukseen osallistua lakon aikana?
• Jos henkilöllä on sovittu ammatilliseen koulutukseen tai siihen verrattavaan tilaisuuteen osallistuminen lakon aikana, JUKOn keskuslakkotoimikunta voi myöntää koulutuksen ajaksi työluvan. Tällöin koulutuksen tulee tapahtua työpaikan ulkopuolella, eikä siihen pidä liittyä sopimusalueen tarkoittamien työtehtävien tekoa edes harjoitusmielessä. Yhteystiedot saat oman luottamusmiehen kautta.
• JUKOn ja liittojen järjestämiin työtaistelukoulutuksiin tulee osallistua normaaliin tapaan.

Lue lisää https://www.akavanerityisalat.fi/nain_vaikutamme/tyossa_kunnassa/kuntasektorin_painostusvalmius/ukk_kuntasektorin_lakosta

Yleisöä seminaarisalissa